Agrarisch nieuwsBedrijvennieuwsGemeentenieuwsLokaal nieuwsNieuwsPolitiek

Vier bijeenkomsten voor inwoners en ondernemers over gebiedsplan Wieringermeer

WIERINGERMEER – Het concept Gebiedsplan Wieringermeer is klaar. Hierover organiseert de gemeente Hollands Kroon vier bijeenkomsten voor inwoners, agrariërs en ondernemers op 9 en 11 december 2019. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst wordt een korte toelichting op het concept Gebiedsplan. Daarna kan men in gesprek over de gevolgen van het concept Gebiedsplan. Doel is om een beter beeld te krijgen van deze ontwikkeling voor bijvoorbeeld wonen & werken, circulariteit (hergebruik van grondstoffen), pachtsituatie en agrarische sector. Tot slot is is de gemeente ook geïnteresseerd in uw (nieuwe) ideeën, oplossingen en aandachtspunten die bijdragen aan de kwaliteit van het gebied. Bureau BVR begeleidt deze bijeenkomsten en maakt een advies voor de gemeente Hollands Kroon.

Er is gekozen voor vier kleinschalige bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten gaat men na het algemene en gezamenlijke deel in gesprek aan drie werktafels. Zo kunnen is er het meester ruimte om recht te doen aan alle vragen, ideeën en aandachtspunten.

Bij iedere bijeenkomst is er plek voor maximaal 30 personen. Daarom wordt u verzocht uzelf vooraf aan te melden. U geeft in het aanmeldformulier een eerste en tweede voorkeur aan voor de bijeenkomst die u wilt bijwonen. Op basis daarvan ontvangt u een deelname bevestiging voor 1 bijeenkomst.

Locaties en tijden bijeenkomsten
9 december, 15.00 – 17.00 uur De Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer
9 december, 19.30 – 21.30 uur De Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer
11 december, 15.00 – 17.00 uur De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf
11 december, 19.30 – 21.30 uur De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf

Het gebiedsplan (of visie) is een plan dat omschrijft welke nieuwe ontwikkelingen mogelijk zijn in dit grote gebied en hoe deze van invloed zijn op de huidige fysieke en sociale leefomgeving. Lees er meer over op deze pagina www.hollandskroon.nl/gebiedsplan. Hier vindt u ook het concept gebiedsplan Wieringermeer.

Laat meer zien
Back to top button