KorfbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Vido komt te kort in Wormer

WIERINGERWERF – Op zaterdag 28 januari moest voor Vido alleen de C1 spelen. Dit team moest het in Wormer opnemen tegen Groen Geel. Door afwezigheid van de zieken Tristan Struik en Joost Gouwenberg ging het team met precies 8 spelers richting de Zaanstreek.

Vido startte goed tegen de lange en oudere kinderen van Groen Geel. Vido kwam met 1-0 achter. Door een mooie pass van Chimene Koghee kwam Julia van der Meer goed vrij te staan en wist uit deze positie van afstand te scoren. Vido werkte hard en probeerde het baltempo wat hoger te krijgen dan in de vorige wedstrijden. Dit lukte met vlagen, maar ook dit keer speelde de lengte en de leeftijd van tegenpartij Vido parte. Groen Geel een team waarbij kinderen soms een aantal jaar ouder was dan die van hun Vido-tegenstander kon met de rust uitlopen naar 4-1. De tweede helft had Vido een aantal mooie kansen, maar helaas gingen deze er niet in. Het fysieke overwicht aan Groen Geel zijde met mede best fysiek spel welke niet werd bestraft zorgde dat Vido het soms erg lastig had in de tweede helft. Uiteindelijk werd het 10-1 voor Groen Geel.
Op naar volgende week wanneer dit team wederom richting de Zaanstreek mag, maar dan nu tegen ZKC.