Vido F1 is kampioen!

Op de foto staan van links naar rechts:
Voor: Floor Schellevis, Emma Gouwenberg en Julia van der Meer
Achter: Jur Koolen, Joost Gouwenberg, Vicky Zhu en Tristan Stuik en trainer/coach Marian Gouwenberg

WIERINGERWERF – Zaterdag 26 mei heeft de F1 van Vido het kampioenschap binnengehaald. Een super knappe prestatie aangezien de jeugd dit voorjaar voor het eerst competitie speelt en dan meteen kampioen worden…. Fantastisch! Met nog twee wedstrijden te gaan en drie wedstrijdpunten meer dan de nummer twee konden de geelblauwen het thuispubliek trakteren op een mooie wedstrijd met het kampioenschap als resultaat.

De eerste helft ging gelijk op waarbij Vido achter, gelijk en ook voor stond. Met een 6-4 voorsprong werd de rust ingegaan. Na de rust werden de vele kansen beter benut en liep Vido snel uit. De superspeler welke de tegenpartij in mocht brengen op het moment dat het verschil 3 punten was mocht niet baten; de superspeler zorgt voor een man meer situatie. Na het eindsignaal noteerde het scorebord 20-8 winst! Ook de strafworpenserie na de wedstrijd werd gewonnen!

Doelpunten in de wedstrijd werden gemaakt door Joost Gouwenberg (14x), Floor Schellevis (2x), Emma Gouwenberg (2x) en Julia van der Meer (2x). Bij de strafworpen scoorden, Tristan Struik, Floor Schellevis, Emma en Joost Gouwenberg.