KorfbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Vido E1 wint

WIERINGERWERF – Op zaterdag 26 februari kwam bij Vido alleen de E1 in actie. Deze ploeg moest om 9 uur spelen in de KZ hal in Koog aan de Zaan tegen Roda uit Westzaan. De geel blauwen gingen vol fanatisme van start tegen de blauw witte ploeg uit de Zaanstreek. Een eerste helft welke gelijk op ging, maar Vido ging met voorsprong de rust in. Het was Daniël Keekstra die als enige wist te scoren in de eerste helft na goed aangespeeld te zijn door Suhair Jemal.

De tweede helft liet Vido zien de betere ploeg te zijn en bouwde de de voorsprong uit. Na rust was het eerst Arsema Tesfalem die het tweede doelpunt op het scorebord bracht en daarna scoorde Daniël Keekstra nog 3x. Een prachtige 5-0 overwinning in een wedstrijd waarin goed samengespeeld werd en erg hard werd gewerkt. De strafworpenserie werd met 2-1 gewonnen, hier werden de doelpunten gemaakt door Suhair Jemal en Daniël Keekstra. Volgende week komen alle teams van Vido weer in actie; alle teams spelen een uitwedstrijd.