Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Vido C2 komt twee keer net te kort tegen DTS

WIERINGERWERF – De C2 van Vido moest twee keer in een week spelen tegen DTS uit Enkhuizen. Op woensdagavond 22 mei speelden de teams in Wieringerwerf en op zaterdag 25 mei in Enkhuizen.
Beide wedstrijden waren spannend en waren de teams aan elkaar gewaagd, maar helaas verloor Vido beide keren met 1 doelpunt verschil.

Thuis verloor het met 4-3 en in Enkhuizen met 2-1. Kijkende naar het scoreverloop in Wieringerwerf was het steeds stuivertje wisselen. De ene keer stond Vido voor en de andere keer DTS. Helaas kon Vido niet uitlopen, zodat het met twee punten verschil voor stond, waardoor het tot het einde spannend bleef. Vido kreeg veel kansen, maar als deze er niet in gaan wordt het lastig. Op het einde maakte DTS dan toch de winnende treffer. Een gelijkspel zou zeker verdiend zijn geweest. Doelpunten aan Vido-zijde werden allemaal gemaakt door Finn Schellevis.

De uitwedstrijd werd een gelijk beeld als de thuiswedstrijd, maar hadden beide ploegen meer moeite om de bal door de korf te krijgen. Twee gelijkwaardige ploegen welke beide kansen kregen. Helaas voor Vido had ook dit keer DTS meer geluk en wist wederom met 1 punt verschil te winnen. Het doelpunt van Vido werd gemaakt door Arsema Tesfalem.

De C2 moet op 15 juni hun laatste wedstrijd van dit seizoen spelen. De C1 komt nog drie keer in actie; 1, 8 en 15 juni.

Laat meer zien
Back to top button