Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Verlies Flevo, DWOW doet zichzelf te kort met gelijkspel en CVW laat punten aan DTS

MIDDENMEER – Flevo heeft thuis dure punten laten liggen in het duel met Westfriezen. De Middenmeerders waren in het begin van de wedstrijd nog niet helemaal bij de les. In de tweede minuut kon een corner nog onschadelijk worden gemaakt door een Flevo verdediger. In de derde minuut ontstond een bijna identieke situatie. Dit keer dook de slimme spits van Westfriezen voor de verdedigers en kopte feilloos binnen (zie filmpje). De jonge keeper Lucas de Ruijter (die de geschorste Mike Harms verving) kon er helaas alleen maar naar kijken. Na een half uur viel een speler van Westfriezen uit met een hoofwond. Nog in de eerste helft kwam de tegenstander met 10 man te staan na rood (2 x geel). Freek Vrenegoor maakte hierna de 1-1. Met een man minder wist Westfriezen uiteindelijk nog het net te vinden waardoor Flevo diep in de tweede helft toch bedrogen uitkwam, 1-2. Door het verlies zakt Flevo naar de 11e plek.

Deze slideshow vereist JavaScript.


WIERINGERWERF
– DWOW heeft een punt overgehouden aan het duel tegen het hoog geklasseerde VVW. DWOW ging goed van start wat resulteerde in een aantal aardige kansen. De lat en de paal stonden een score echter in de weg. In de 48e minuut was het dan toch raak. Na een mooie voorzet van Mats Berends kon Sylvan Schipper in één keer uithalen, 1-0. 10 minuten later wist Rick Buisman de score naar 2-0 te tillen door de keeper door de benen te spelen. De Wervershovers kwamen via een kopbal terug naar 2-1, hierna viel helaas ook de gelijkmaker. 2-2 was ook de enigszins teleurstellende einduitslag. Een supporter vatte het zo samen: De Wieringerwervers hadden voldoende kansen gehad om de voorsprong uit te breiden. VVW hanteerde de lange en hoge bal en daar had DWOW het moeilijk mee.

Deze slideshow vereist JavaScript.

SLOOTDORP – CVW heeft nog moeite zijn draai te vinden in de 5e klasse. Zaterdag werd thuis met 1-3 verloren van DTS. Het doelpunt aan Slootdorpse zijde werd gemaakt door Thijs Boersma.

Laat meer zien
Back to top button