Lokaal nieuwsNieuws

Vakantie-project Cultuurschuur geslaagd

‘Marleen Butijn rijkt namens de Rotary een cheque uit aan voorzitter Ted Moelker en de vrijwilligsters Hanneke Galema en Anique van Wieren’ – Foto: Aangeleverd

WIERINGERWERF – De gemiddelde leeftijd in de Cultuurschuur daalde de afgelopen week fors door een injectie van jeugdige bezoekers aan het Cultuurshuis aan het Loggersplein. Zo viel er in de Cultuurschuur dan ook veel jeugdig geroezemoes te horen de afgelopen week.

Ruim 30 leerlingen uit het basisonderwijs die zich hadden opgegeven voor het vakantieproject dat was opgezet door een groot team van vrijwilligers. Doel van het project was om de jeugd kennis te laten maken met de Cultuurschuur, maar vooral om ze de Cultuurschuur te laten beleven. Daarvoor organiseerden de vrijwilligers een knutseldag, een filmvoorstelling en kon men dansen, schermen en muziek maken.

Elke dag konden de jeugdige bezoekers zich verheugen op een lekkere lunch. Een project wat voor herhaling vatbaar is gezien de enthousiaste reacties van de deelnemers. Voor bestrijding van de kosten deed de plaatselijke Rotary een duit in het zakje..

Laat meer zien
Back to top button