Lokaal nieuwsNieuws

Update Wieringerwerf op Wielen

WIERINGERWERF – Even bellen met Piet Bil, de grondlegger van WOW, het grootse evenement dat al sinds 1991 in Wieringerwerf wordt georganiseerd.

Piet vertelt: “hierbij een update over de voortgang van ons mooie evenement op zondag 25 juni a.s.. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en het loopt als een speer. Wij willen wat meer inzetten op oldtimers voor wat meerwaarde voor het publiek. Ook nieuw is een parade en een award-uitreiking voor de mooiste in elke categorie. Deze wordt van tevoren bepaald door een jury en tijdens het passeren van de finishlijn uitgereikt. De presentatie is in handen van Oud-Wieringerwerver Erik van Putten, redacteur van de maandelijkse uitgave van Auto Motor Klassiek”.

Piet vervolgt: “Ook nieuw is de komst van diverse USA TRUCKS en let op, de Mustangclub is ook van de partij. Samen met de Nortonclub, de motoren, Trikes en klassieke auto’s en Bromfietsen. Er is dus voor elk weer wat wils. De Trikers United hebben nog een leuke verrassing in petto en binnenkort volgt er nog meer nieuws. Dat het weer een topdag wordt staat eigenlijk al vast!  Voor vragen of opmerkingen kan er gemaild worden naar aanvraagwow@ziggo.nl of stuur een PB via ons Facebookkanaal.

Dus: ben je eigenaar van een leuke Oldtimer auto-motor-bromfiets-vrachtwagen of ander rollend materiaal, wees welkom in Wieringerwerf op zondag 25 juni”.

 

Laat meer zien
Back to top button