Hollands Kroonse UitdagingLokaal nieuwsNieuws

Uitstapje voor Het Groene Huijs dankzij match met Belbus Noordkop

SLOOTDORP – Het Groene Huijs uit Slootdorp matchte met Belbus Noordkop tijdens de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging in 2023. Onlangs werd deze match verzilverd. Dit alles werd prima geregeld door Shirley en Fiona die de planning van de Belbus voor hun rekening nemen.

De reis ging naar collegabedrijf Het Zorgerf Waarland van de organisatie PluZorg. Daar werden de bezoekers van Het Groene Huys met veel enthousiasme ontvangen. Door het zorgerf werden een huifkartocht en een high tea aangeboden.

Bij aankomst waren Jan-Steven en Aniek samen met een aantal bewoners van het zorgerf al druk bezig met de voorbereidingen. De paarden stonden al klaar voor de huifkar en bij de dagbesteding rook het al heerlijk door de voorbereidingen voor de high tea.

Na een rondje door Waarland gingen de bezoekers van Het Groene Huijs al zingend over de wegen rondom Waarland, waar ze genoten van de mooie omgeving. Bij terugkomst stond de heerlijke high tea voor de bezoekers klaar in de kas, waar het door klein zonnetje heerlijk warm was. Een mooi slot van een prachtige middag.

Belbus Noordkop kwam het gezelschap weer ophalen. Het Groene Huys kijkt terug op een prachtige dag, mede dankzij het personenvervoer van de Belbus Noordkop waarmee zij matchten op de Beursvloer Hollands Kroon.

Bij matches hoort een tegenprestatie. Corina van Het Groene Huijs overhandigde daarom een heerlijke appelcake voor de planning en bestuursleden van Belbus Noordkop. Daarnaast bracht ze ook zelfgemaakte aardbeienjam mee die samen met bezoekers van de dagbesteding is gemaakt. Dit was voor de chauffeurs die deze dag gereden hebben.

Laat meer zien
Back to top button