AtletiekLokaal nieuwsNieuwsSport

Uitnodiging 45-jarig jubileum (voor leden en niet-leden) Atletiekvereniging Wieringermeer en omstreken

WIERINGERWERF – 45 jaar atletiek in de Wieringermeer is een goede reden voor een leuk en sportief feestje. Bij AVW wordt er in al die jaren hardgelopen, gesprongen, geworpen en gewandeld door jong en oud. Vele trainingen en wedstrijden zijn er bezocht door sportieve atleten uit Wieringerwerf en de verre omtrek. Atletiek is altijd leuk en uitdagend en voor iedereen toegankelijk en dat willen we heel graag voortzetten. En daarom organiseert AV Wieringermeer op zaterdagmiddag 11 juni het 45 jarige jubileum met een sportief feestje en u bent daarbij uitgenodigd!

Vanaf 13.45 uur bent u welkom op het atletiekcomplex aan de Dr. Tamsmalaan 2 in Wieringerwerf. Daarbij kunt u al getuige zijn van een wedstrijdje werpen die daar tegelijkertijd plaatsvind. Het sportieve programma is geschikt voor iedereen en laat u kennis maken met een aantal onderdelen uit de mooie atletieksport. Daarom is de dresscode sportief! Tijdens het jubileum worden de volgende onderdelen tweemaal aangeboden: 100 sprint,  200 meter horden, speerwerpen, Zweedse (wandel) estafette en verspringen. Daarnaast is er een eenmalige kogelstootclinic. De 6-kamp is voor iedereen toegankelijk en er geen verplichting alle onderdelen mee te doen.
Jeugd onder de 8 jaar is welkom onder begeleiding van een ouder.

Om 14.00 uur beginnen de activiteiten, waarbij iedereen meestrijd voor een prijsje. Rond 16.00 uur eindigt het sportieve programma met een borrel. Rond 17.00 uur wordt de dag afgesloten.

Laat meer zien
Back to top button