BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Uitbreiding bij Tandartspraktijk Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Op 1 maart is het alweer 5 jaar geleden dat Frank Rietman de praktijk van Cees Bakker heeft voortgezet. Na een grondige verbouwing en het creëren van een 2e behandelkamer is er ruimte gekomen voor uitbreiding.

Per 1 oktober is Marsha Timmerman als tandarts aan het werk gegaan in Wieringerwerf. Veel mensen hebben al kennis gemaakt met haar toen ze tijdens haar studie op de zaterdag aanwezig was. Eerst als assistente bij de tandarts en daarna zelf werkzaam aan de stoel als preventie-assistente. Ook één van haar stages, tijdens haar studie aan de ACTA, heeft ze in Wieringerwerf volbracht. Daarnaast liep ze mee in het VU en bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van ’s Heerenloo.

Het vertrouwde gevoel en de goede sfeer heeft ervoor gezorgd dat ze graag in Wieringerwerf blijft werken. Omdat er nu 2 tandartsen aanwezig zijn, Marsha op maandag, dinsdag en woensdag en Frank van dinsdag t/m  zaterdag, is er weer ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen.

Tandartspraktijk Wieringerwerf is alle dagen te bereiken op 0227-601243. En te vinden op Jupiterstraat 2 in  Wieringerwerf.

Laat meer zien
Back to top button