Lokaal nieuwsNieuws

Twee dagen Feest op de Haven

MIDDENMEER – “Een echt feestweekend moet het gaan worden” stellen Annalies, Elles en Daan van de ‘Het Feest op de Haven’ organisatie eensluidend. Zaterdag 6 en zondag 7 juli gaat het gebeuren. Samen met (de op de foto ontbrekende) Gina en Alexander wordt er al sinds oktober vorig jaar vergaderd en gebrainstormd om het Feest op de Haven van nieuw elan te voorzien. De tent, de muziek en de vergunningen zijn geregeld. Ook is de organisatie druk bezig sponsors te werven zodat ook in de jaren hierna alle inwoners van de Wieringermeer het feest kunnen blijven vieren. Sponsors en vrijwilligers kunnen zich melden via: feestodhaven@gmail.com

Annalies vertelt enthousiast: “Uiteraard met behoud van de vertrouwde onderdelen als de Pubquiz, poppenkast en knallende artiesten op zowel de zaterdag- als de zondagavond. En, terug van jaren weggeweest, de oergezellige Braderie op de zaterdagmiddag (v.a. 16.00 uur). Van de kermis tot aan de tent een lint van vrolijke kramen”. Elles vult aan: “Zaterdag zijn ook de Linedancers te bewonderen en is het de topband Dreamcast die de bezoekers zaterdagavond muzikaal tot grote hoogtes zal brengen. Dansen en swingen dus, maar lekker bij de bar met je maten bijpraten mag natuurlijk ook!”.

“Op zondagochtend is er het onvolprezen koffieconcert van Creona, heerlijk genieten van die toppers, lekker met een bakje koffie” zo weet Daan. “Trouwens, op zondagmiddag komt er een dijk van een artiest ons in de tent bezoeken. Niemand minder dan Henk ‘met de vlam in de pijp’ Wijngaard zal gaan optreden. We zijn nog met andere activiteiten bezig, we houden u daarvoor via ons FB-kanaal en via de Meerpeen op de hoogte. Kortom, er zijn geen excuses om niet naar het Feest op de Haven te gaan. Tot ziens!”

Laat meer zien
Back to top button