BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Timmerbedrijf van ’t Westende, eindeloos met hout

MIDDENMEER – De Wieringermeer is een kwaliteitsbedrijf rijker. Onlangs is Robert van ’t Westende (45), na 25 jaar alles op het timmergebied te hebben gedaan, voor zichzelf verdergegaan. Tijd voor een interview!

De locatie, de prachtige, zelfgebouwde veranda bij Robert en Klaartje van ’t Westende aan de Kanaalweg te Middenmeer, ademt sfeer en kwaliteit uit. Robert vertelt: “Timmerbedrijf van ‘t Westende is de naam geworden, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Veel inwoners uit de Wieringermeer en daarbuiten kennen mij en mijn werkwijze al door de vele opdrachten die ik door de jaren heen heb mogen uitvoeren. Daar zal niks aan veranderen”. Sinds zijn 19e kent hout en de toepassingen ervan geen geheimen voor Robert. De werkzaamheden variëren van een aanbouw, dakkapel, badkamer, veranda tot het afhangen van een deur en de isolatie van het huis of delen ervan. Robert vervolgt: “op dit moment kiest de klant vooral voor duurzame oplossingen. Op het gebied van isolatie (ook van binnenuit), maar ook het gebruik van natuurproducten (ISO-vlas) en triple-beglazing zijn erg in trek”.

De sterke punten van Timmerbedrijf van ’t Westende? Na enige aarzeling vertelt Robert: “ik ben niet de persoon die het van de daken schreeuwt maar: netjes werken met oog voor detail en sfeer en ter plekke samen met de klant een plan maken waarin vooral in mogelijkheden wordt gedacht en het aanreiken van ideeën, dat zijn mijn sterke punten”. Het nieuwe logo, zichtbaar op de bus en op de kersverse bedrijfskleding straalt het al uit. Niet te veel poeha, wel degelijk en sfeervol.

Ook toe aan een verandering of verbouwing in en om het huis? Neem dan contact op via 06 22 199 026 of bezoek de site: www.timmerbedrijfwestende.nl

Laat meer zien
Back to top button