Lokaal nieuwsNieuws

The Carbage Run dag 5: ‘Nog 464 kilometer tot de eindstreep en de feestavond’

NOORWEGEN – Het einde is in zicht. Vijf dagen pret op de wegen van Zweden en Noorwegen werden vandaag afgesloten met een laatste rit.

“Vandaag rustig begonnen met het zonnetje erbij. Lekker een stuk toeren in de colonne opstelling. Bij alle dorpjes waar we doorheen kwamen stonden de kinderen allemaal te zwaaien bij de hekken van de scholen. Na ongeveer 200 kilometer bereikten we de grens hier mochten we de bospaden weer op. Op de onverharde wegen en werd weer echt rally rijden. Dit was echt een mooi pad om overheen te rijden.

“Soms kom je aparte dingen tegen tijdens de ritten. Zoals midden in de bossen een auto kerkhof. Dat zie je in Nederland niet. Sommige runners hebben ook nog wat onderdelen meegenomen.”

Daarna volgde voor de mannen een rit door de sneeuw. Rond 15.00 uur moest er nog een derde van de afstand van vandaag afgelegd worden. Nog 150 kilometer tot de eindstreep van de Carbage Run 2023. En dan is het feest!
Nog voor de mannen de finish bereikten werd het uitrijden van The Carbage run 2023 al gevierd met een lekker maaltijd en een biertje. Dit op zo’n 10 minuten afstand van de finish.


Even voor 20.00 uur kwamen de foto’s binnen die bewijzen dat de maaltijd op is en dat de Subaru Dennis en Michel voor het tweede jaar naar de finish van de The Carbage Run Wintereditie heeft gebracht. Deze editie zonder technische problemen. De finish lag dit jaar in Göteborg, waar nu in de feesttent een gezellig slotfeest wordt gevierd.

Laat meer zien
Back to top button