ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

The Bluebettes met Toen was geluk…. naar Wieringerwerf

WIERINGERWERF – ‘Toen was geluk…’ is het nieuwe liedjesprogramma van The Bluebettes en staat bol van de nostalgie. ‘Toen was geluk…’ herbergt de mooiste liedjes uit de jaren ’40 t/m de jaren ’60. Heerlijk om bij weg te dromen, zachtjes mee te neuriën of uit volle borst mee te zingen.

Ze brengen zowel Nederlandstalig als Engelstalig repertoire: van ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot het mooiste van Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink en van de vrolijke rock ‘n roll van The Beatles tot de mierzoete meerstemmigheid van The Everly Brothers. Hoewel de leden van The Bluebettes in de jaren ’70 en ’80 ter wereld kwamen, hebben ze een enorme voorliefde voor de muziek uit de tijd van hun ouders en zelfs grootouders. ‘Toen was geluk..’ wordt gebracht et een flinke portie humor, enthousiasme, interactie en gezelligheid.

The Bluebettes bestaan uit: Geraldine Swartjes (gitaar en zang), Chantal de Haan (bas en zang), Anna Hoekstra (drums en zang), Esther Groenenberg (toetsen en zang) en Arlette Swartjes (zang). Kaarten voor het concert op 6 april zijn te verkrijgen via www.decultuurschuur.nl.

Laat meer zien
Back to top button