Lokaal nieuwsNieuws

Teken- & Schilderlessen in de Cultuurschuur in Wieringerwerf

WIERINGERMEER – Gun jij jezelf anderhalf uur van creativiteit per week? Kom dan op 3 september naar de Teken- en schildercursus in de Cultuurschuur.

De cursus heeft als thema ‘Stilleven’. In deze cursus ga je aan de slag met het eeuwenoude bekende fenomeen, maar geven hier allerlei verschillende draaien aan. Je leert o.a. hoe symboliek, compositie, verschillende technieken en materialen toe te passen. Ook bekijk je het onderwerp vanuit verschillende kunststijlen en besteden aandacht aan het verbeteren van onze tekenkunsten. Of je jezelf nu een leek of een professional noemt: iedereen is van harte welkom!

Start op : 3 september 2022 Overige data : 10 en 24 september, 1, 15, 22 en 29 oktober, 5, 19 en 26 november. Op 17 september, 8 oktober en 12 november is er geen les. Tijdstip: van 09.30 uur tot 11.00 uur Kosten: € 80,00 per persoon.

Heb je ook zin om mee te doen aan deze cursus? Schrijf je dan snel in voor deze leuke interactieve cursus! Meer informatie en inschrijven: Website: www.decultuurschuur.nl/teken-schilderles/ of e-mail naar: muziekschooldecultuurschuur@gmail.com

Laat meer zien
Back to top button