BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Te koop: Leeuwetand 25 in Middenmeer

MIDDENMEER – In de geliefde wijk “het land van Kroon” op een prachtige locatie staat deze robuuste vrijstaande woning met garage op een royaal perceel van 692 m². Het huis ligt in een rustige omgeving, is goed onderhouden en biedt veel potentie. Door twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond is gelijkvloers wonen mogelijk maar ook is werkruimte/kantoor aan huis een optie.

Verder beschikt de woning over een dichte keuken, binnendoor bereikbare garage, twee slaapkamers op de eerste verdieping, berg/stookruimte en een bergzolder. Aan de voorzijde kunt u de auto parkeren op de eigen oprit voor de garage.

De achtertuin is volledig omheind en sluit aan gemeente groen waardoor u veel privacy heeft. De woning bevindt zich op steenworp afstand van de dorpskern van Middenmeer. Hier treft u alle voorzieningen zoals een supermarkt, bakker en de slager. Ook zijn er verschillende basisscholen, sportverenigingen en kinderopvang op loopafstand. Aan de rand van het dorp treft u de jachthaven van Middenmeer. Middenmeer ligt mooi centraal op korte afstand van de A7 naar Hoorn/Amsterdam/Groningen. Bouwjaar 1992,  gebruiksoppervlakte wonen ca. 139 m², overige inpandige ruimte ca. 31 m² inhoud ca. 574 m³.

Laat meer zien
Back to top button