Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

TC De Maaier viert 75-jarig jubileum

WIERINGERWERF – In 2024 is het 75 jaar geleden dat TC De Maaier, de tennisvereniging uit Wieringerwerf werd opgericht. De club viert dat met een feestelijk programma op zaterdag 30 maart op het tennispark aan het Terppad.

‘Van 14.00 tot 15.00 uur is eerst de jeugd aan de beurt voor een gezellige opening van de feestdag en van het seizoen. Ook niet-leden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Rackets zijn aanwezig om een balletje mee te slaan.

Vanaf 15.00 start de reünie voor leden en oud-leden. Iedereen is van harte uitgenodigd om het jubileum mee te komen vieren. Er is gelegenheid om zelf een balletje te slaan, een demonstratiepartij te bekijken of gewoon gezellig te borrelen en herinneringen op te halen aan de afgelopen 75 jaar. Wel graag even van tevoren aanmelden via de mail op 75jaar@tcdemaaier.nl. We zouden het erg leuk vinden als u bij de aanmelding een leuke herinnering kunt vertellen over TC De Maaier. Ook oude foto’s kunnen we goed gebruiken! De reünie duurt tot 18.00 uur.

Het feestprogramma gaat om 19.30 verder met een pubquiz voor de eigen leden in de kantine. Na afloop van de pubquiz gaat alles aan de kant voor een spetterende feestavond. We hopen op deze dag heel veel leden en oud-leden te zien op ons fijne park!’ schrijft de organisatie.

Laat meer zien
Back to top button