Lokaal nieuwsNieuws

Storm Ciara zorgt voor een drukke avond voor Brandweer Middenmeer

MIDDENMEER – Op hun Facebookpagina gaven de brandweerlieden van Middenmeer een inkijkje in de besteding van hun zondagavond. En die was door de schade van Ciara goed gevuld. De eerste melding betrof een gevallen boom op de Oudelanderweg. Na deze verwijderd te hebben, konden ze meteen terug naar Middenmeer. De volgende boom lag al te wachten op de kanaalweg. Daarna door naar de Alkmaarseweg voor een boom die een erf en het fietspad blokkeerde.

Daarna konden ze retour naar de kazerne om een hapje te gaan eten, maar net voor de deur van de kazerne kwam de volgende melding.  Nu een prio 1 – omgewaaide boom op de Schagerweg, ook deze boom verwijderd zodat het verkeer weer veilig door kon rijden. Daarna werden er nog wat gevaarlijke takken en een boom van de Groetweg gehaald.

Na al deze arbeid werd eerst een bezoekje gebracht aan snackbar PicoBello. Maar net nadat het eten opgediend was, opnieuw een melding voor een omgewaaide boom aan de Meidoornlaan. Hier werd een boom verwijderd van de weg en ook een boom die gevaarlijk stond te wankelen. Toen men terug kwam bij PicoBello was het eten natuurlijk koud. Maar dankzij Sunny en Willem kregen de mannen snel een nieuwe warme hap.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Laat meer zien
Back to top button