Lokaal nieuwsNieuws

Stichting Wieringerwerf kleurt oranje stopt

WIERINGERWERF – Stichting Wieringerwerf kleurt oranje heeft besloten te stoppen met de stichting. Dit betekend dat er vanaf Koningsdag 2022 geen kinderspelen meer gaan plaats vinden in Wieringerwerf.

‘Dit besluit is niet zomaar tot stand gekomen, dit heeft te maken met een aantal factoren. De nieuwe wet en regelgeving maakt het voor kleinere stichtingen niet gemakkelijk om door te gaan. Vervolgens zijn wij al jaren bezig met het werven van vrijwilligers, bestuursleden en donateurs die de Koningsdagen draaiende houden, dit helaas zonder het gewenste resultaat.

Wij houden een klein beetje geld over en daar hebben wij een mooi doel voor gevonden, waar wij onze financiën aan gaan doneren. Hierover gaat u de volgende keer meer horen. Wij willen alle vrijwilligers, donateurs, oud bestuursleden en het huidige bestuur bedanken voor de mooie jaren dat zij ons, op welke manier dan ook Koningsdag altijd tot een feest hebben gebracht in Wieringerwerf’, schrijft het bestuur van Stichting Wieringerwerf kleurt oranje.

Laat meer zien
Back to top button