GemeentenieuwsLokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Steeds meer inwoners voelen zich goed! in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Het leefstijl programma Voel je goed! loopt nu twee jaar in de gemeente Hollands Kroon. In mei heeft de laatste groep het 20 weken durende programma met succes afgerond. Deelnemers geven aan dat ze zich veel beter voelen sinds ze deze cursus zijn gaan volgen. Ze weten nu wat gezond eten is, hoe je de verleiding tot snacken en snoepen kunt weerstaan en wat bewegen voor je doet. Voel je goed! heeft effect op het lijf én op het hoofd.

Doordat het cursusmateriaal in makkelijke taal is geschreven en wordt gegeven, is het heel geschikt voor mensen die niet graag lezen of hulp nodig hebben bij de Nederlandse taal. Voel je goed! is een initiatief van Stichting Lezen en Schrijven en wordt gefinancierd door de gemeente Hollands Kroon. Voel je goed! wordt gegeven
door vrijwilligers. Daardoor kan men Voel je goed! gratis aanbieden aan alle inwoners van de gemeente Hollands Kroon.

Wil jij je ook goed voelen in je hoofd en in je lijf?
Na de zomer start men weer met Voel je goed! op verschillende locaties in de gemeente Hollands Kroon. Dit gratis leefstijl programma in makkelijke taal is voor iedereen die gezonder wil leren eten en leven. Wil jij wel een paar kilo kwijt maar lukt het je niet alleen? Meld je aan voor Voel je goed! en doe het samen. We gaan in kleine groepjes aan de slag op een locatie bij jou in de buurt. Neem je buurman, je moeder of je vriendin mee. Als je dyslectisch bent of Nederlands is niet je eerste taal, maar kun je het wel verstaan en spreken, dan is deze cursus ook geschikt. Mail voor meer informatie of meld je aan via info@embeeprojects.nl.

Laat meer zien
Back to top button