Er op uitLezingLokaal nieuwsNieuws

Statenlid Willemien Koning-Hoeve bij KVG Wieringermeer

MIDDENMEER – Op uitnodiging van het KVG bestuur komt daags na de landelijke verkiezingen op donderdagmiddag 23 november Willemien Koning-Hoeve naar de Meerbaak te Middenmeer. Willemien is behalve boerin in de Langedijk, lid van de Provinciale Staten waar ze namens het CDA contactpersoon is voor o.a. de Kop van Noord-Holland. Haar aandachtsgebieden water, landbouw, natuur en ruimtelijke ordening zijn in deze regio uiterst actueel.

Naast het vertellen over haar werk als statenlid, zal Willemien Koning verslag doen van haar jaar als vrouwenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties, een bijzondere en leerzame ervaring. Zo vlak na de verkiezingen zullen velen geïnteresseerd zijn in de politieke standpunten van onze bestuurders. Daarom worden alle belangstellenden van harte uitgenodigd om de lezing van Willemien Koning bij te wonen.

Leden van het KVG betalen € 3,00, niet-leden € 6,00, allen inclusief consumpties. Donderdagmiddag 23 november, aanvang 14.00 uur in de Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 te Middenmeer.

Laat meer zien
Back to top button