BijeenkomstEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Startbijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon

WIERINGERWERF – Op zondag 28 januari wordt de allereerste bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon georganiseerd in de Cultuurschuur in Wieringerwerf in de theaterzaal. Wethouder Lilian Peters zal deze feestelijke middag om 14.00 uur openen. Op het programma staat verder muziek, kennismaking en ideeënuitwisseling. Er is tijd om contact te maken, plezier te hebben en ervaringen te delen. Ter plaatse zullen een groot aantal interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn. Ook zullen we voor wat lekkere versnaperingen zorgen.

‘We willen een plek creëren die eenheid, acceptatie en de viering van diversiteit symboliseert. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. We zetten ons in om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Het is bedoeld voor iedereen die zich graag inzet voor de acceptatie binnen de maatschappij of meer kennis wil vergaren. Elke laatste zondag van de maand is een bijeenkomst van het Regenboognetwerk van 14.00 tot 17.00 uur. We hopen veel bezoekers te mogen verwelkomen in een veilige en uitnodigende omgeving.

We gaan door heel Hollands Kroon heen. Op 25 februari zijn we in het Vikingschip in Den Oever, 24 maart in Kruiswijk 14a in Anna Paulowna (tegenover het station) en op 28 april in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Hierna gaan we dan weer naar de Cultuurschuur in Wieringerwerf. We zoeken ook nog enthousiaste vrijwilligers om deze middagen gezamenlijk te organiseren. Je kunt hiervoor contact opnemen met Fonda Dekker van Wonen Plus Welzijn via telefoonnummer 06-45703250 of e-mailadres f.dekker@wonenpluswelzijn.nl. Je kunt ook contact met haar opnemen voor meer informatie of als je eerst een gesprek wil voordat je komt.’ staat te lezen in de uitnodiging.

 

 

 

Laat meer zien
Back to top button