Lokaal nieuwsNieuws

Start nieuw seizoen Ontmoetingsdiners

WIERINGERMEER – Na 2 maanden zomerstop, staan de vrijwilligers van het Ontmoetingsdiner in de startblokken om op 13 en 20 september weer een Ontmoetingsdiner te organiseren en de gasten te verwennen met een 3 gangen menu.

De Ontmoetingsdiners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen zitten te eten en voor mensen die door ziekte of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten. De diners zijn voor jong en oud, arm en rijk en voor kerkelijk en niet kerkelijke gasten.

De ontmoetingsdiners zijn op 13 september in de Meerbaak in Middenmeer en op 20 september in het Kompas in Wieringerwerf. De aanvangstijd is 18.00 uur en u bent vanaf 17.45 welkom. Denkt u dit is wat voor mij, of voor die meneer/mevrouw die bij
mij op de hoek woont, schroom dan niet en meldt u, of haar, of hem aan bij een van de gastvrouwen. Opgeven is in de week van 30 augustus tot en met 7 september bij:  Marjan Lettinga 0227-581492 of bij Anneke Zuidhof 0227- 577223.

Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet dan kunt u dat ook even doorgeven. De kosten voor het 3-gangen diner zijn € 5,00

Laat meer zien
Back to top button