Lokaal nieuwsNieuws

Spoor van vernielingen door de Brugstraat in Middenmeer

MIDDENMEER – ‘Slopen en afbreken is wat er afgelopen nacht gedaan is in Middenmeer. Bloembakken van de Brugstraat en vuilnisbakken zijn vernield en fietsen in het kanaal gegooid. Ook bij de haven zijn vernielingen gedaan.

Er wordt aangifte gedaan bij de politie. Daar waar opnames of filmpjes zijn gemaakt van de daders, zullen wij dit doorgeven aan de politie. Wij roepen iedereen op om filmpjes van de daders aan ons door te geven. Ondernemend Middenmeer kijkt dit met lede ogen aan. Een voorbijganger probeerde nog één en ander op te ruimen en te repareren, maar dat mocht niet baten. Toch dank daarvoor!

Als ondernemers investeren wij met z’n allen in de leefbaarheid van onze omgeving, buurt en winkelstraat. En ook en stukje gezelligheid en uitstraling. Wij willen niet slopen maar maken. Wij willen niet afbreken maar bouwen. En nu dit…Waarom? Wij begrijpen het niet.En wie draait voor de kosten op?

Wij roepen een ieder op die hier iets van weet … graag via pb of mail naar ondernemendmiddenmeer@gmail.com We geven de daders een kans om met elkaar in gesprek te gaan en dit samen op te ruimen en op te lossen’, schrijven de ondernemers van Ondernemend Middenmeer op hun Facebookpagina.

Tips, foto’s en filmpjes van de vernielingen kunnen worden gedeeld op ondernemendmiddenmeer@gmail.com

Laat meer zien
Back to top button