Lokaal nieuwsNieuws

Speeltoestellen Elzenhof geplaatst

MIDDENMEER – Het was vandaag al een klein beetje feest in de Elzenhof in Middenmeer. Na vele acties zitten Sharon van Bodegom en Grietje de Haan voldaan op het bankje te kijkje hoe de speeltoestellen geplaatst worden.

‘Vandaag is het eindelijk zover dat we de vruchten van het harde werk kunnen aanschouwen. Vanaf vanmorgen 7.30 uur wordt er hard gewerkt om de speeltoestellen te plaatsen. De schommel stond al snel. Terwijl we hier zitten te praten krijgt het zig-zag pad vorm. Dat is een speeltoestel om je evenwicht te testen. Daarnaast hebben we ook nog een wipmuis en natuurlijk een bankje.’ vertelt Sharon.

‘We zijn best trots op wat we bereikt hebben’, vertelt Grietje. ‘Het was best wel een leuk avontuur en we hebben de smaak helemaal te pakken. Dankzij diverse sponsoren is het bedrag bij elkaar gekomen. Maar ook werd een groot deel van het bedrag door de buurtbewoners geschonken. En dat is ook mooi voor de saamhorigheid.’

Nu de speeltuin is gerealiseerd en deze eerdaags feestlijk wordt geopend lijkt het project afgerond. Maar dat is net het geval. De dames willen nu op voor de prijs van Kern met pit. Om op die manier misschien nog wat leuks voor de buurt te kunnen doen. Maar daarover later meer!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button