Er op uitEvenementLokaal nieuwsNieuws

Speel je fit tijdens week voor de gezonde jeugd

WIERINGERWERF – Team Sportservice Noordkop organiseert op dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni superleuke buitenspeelactiviteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd draait alles om het thema ‘Speel je fit!’ met allerlei toffe spelletjes in Schagen en Wieringerwerf.

Jaarlijks roept JOGG, Jongeren op Gezond Gewicht, gemeenten en partners in heel Nederland op om een leefomgeving te creëren waarin iedereen gezond kan opgroeien. Team Sportservice Noordkop draagt hieraan bij in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Zo zijn kinderen op 11 juni van harte welkom in de speeltuin aan de Meidoornstraat in Schagen, en op 12 juni in de speeltuin aan de Pr. Marijkestraat in Wieringerwerf. Beide dagen zijn de kinderen vanaf 15:00 uur welkom, maar aanmelden is wel verplicht. Aanmelden kan via Noord-Holland Actief. Aanmelden voor de activiteit in WIeringerwerf kan via deze link.

Vragen of meer informatie
Vragen over de toffe buitenspeelactiviteiten? Of wil je meer informatie? Neem contact op met Iris Hoekenga via: ihoekenga@teamsportservice.nl.

Laat meer zien
Back to top button