HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Spannende potjes bij DWOW-Handbal

WIERINGERWERF – De C’s van DWOW moesten zondag tegen ZAP. De laatste wedstrijd was de eindstand 20-12 en de doelstelling voor de wedstrijd was gelijk spelen. In de aanval was er weinig balverlies en veel dreiging. Er werd veel gelopen waardoor er genoeg kansen werden gecreëerd. In de verdediging werd er hard gewerkt en veel samengewerkt. Als kers op de taart stond de keeper een dijk van een wedstrijd te keepen. De eindstand was 12-13 maar dat had net zo goed ook andersom kunnen zijn.

De D’s mochten tegen de koploper Lacom. Een verdiende 5-4 voorsprong met rust werd door het in de tweede helft erg fysiek verdedigende Lacom teniet gedaan. De DWOW-meiden waren een beetje uit hun spel daardoor en hadden geen passend antwoord. De wedstrijd werd met 7-10 verloren.
De E1 dames mochten het na 3 weken rust opnemen tegen DTS’48. Helaas was dat weer even inkomen voor de meiden, veel met hun hoofd in droomland. Wat ze gelukkig zelf ook wel doorhadden van elkaar. Dus weer lekker trainen en volgende keer beter. De eindstand werd 9-6.
De F2 heeft afeglopen weekend een leuk toernooi gespeeld bij DSO in Den Helder. De B1 verloor thuis van Schagen B1 met 17-25.