Lokaal nieuwsNieuws

Snert-Kerstactie Ontmoetingsdiner Middenmeer en Wieringerwerf

'We mogen elkaar niet vastpakken: maar we laten elkaar niet los!'

WIERINGERMEER – Helaas hebben we al sinds maart geen ontmoetingsdiners meer voor alleenstaanden kunnen organiseren en ook is er nog geen vooruitzicht wanneer dat weer mogelijk zal zijn. Niet alleen jammer voor de gasten, maar ook voor alle vrijwilligers die staan te popelen om hun gasten weer eens een heerlijk diner voor te kunnen schotelen. Er was nog stille hoop dat het Kerstdiner kon doorgaan, maar ook dat lukte niet door de  bekende Corona situatie.

Wel heeft het bestuur de handen uit de mouwen gestoken en héél veel liters erwtensoep gemaakt. In leuke potjes verpakt, samen met een sneetje roggebrood met spek is dat bij de vaste gasten van het ontmoetingsdiner rondgebracht. De reacties waren hartverwarmend! Maar ook kwam er een stuk eenzaamheid om de hoek kijken. En iedereen gaf aan het Ontmoetingsdiner ontzettend te missen!

Met het vaccin komt gelukkig het einde in zicht en wie weet lukt het nog om aankomend jaar weer met de Ontmoetingsdiners te kunnen starten! Het bestuur is op zoek naar nieuwe vrijwilligers; mensen die willen helpen in de keuken als kok, hulp kok of afwasser. Ook nieuwe chauffeurs kunnen zich aanmelden. Voor verdere informatie of aanmelden: ontmoetingsdiner@outlook.com

Foto: Aangeleverd
Laat meer zien
Back to top button