Lokaal nieuwsNieuws

Sneeuwballengevecht met Team Sportservice op Xtreme Sneeuwbalfeest

MIDDENMEER – Wie houdt er niet van een sneeuwballengevecht? Het was de aanleiding voor het beweeguurtje van Team Sportservice. Op woensdag 16 februari houdt de sportorganisatie het Xtreme Sneeuwbalfeest in de brede school in Middenmeer. Speciaal voor kinderen van de basisschool.

Elkaar inpoeieren met zachte sneeuw zit er niet in, want die ligt er momenteel niet. “Maar we hebben een heel leuk spel met een soort zachte witte ballen, die net lijken op sneeuwballen. Daar kun je natuurlijk ook een heerlijk sneeuwballengevecht mee houden”, vertelt Lianne Steeman. De buurtsportcoach van Team Sportservice begeleidt de kinderen tijdens de  gymuren.

Winterparadijs
“We maken er een echt winterparadijs van in de zalen. We hebben naast de sneeuwballen ook nog allerlei andere winterspellen, maar die verklap ik niet. Die krijgen de kinderen te zien als ze zich aanmelden.”

Twee groepen: onder- en bovenbouw
Het Xtreme Sneeuwbalfeest is speciaal voor kinderen van de basisschool. “We hebben ze in twee groepen verdeeld: onder- en bovenbouw. De leerlingen van groep 3 tot en met 5 kunnen om 15.00 uur meedoen en de bovenbouwers van 16.00 tot 17.00 uur.”

Aanmelden verplicht
De gymzaal van de brede school in Middenmeer is te vinden aan de Sportweg 2. Op noordhollandactief kunnen kinderen zich aanmelden. Zoek op plaatsnaam en inschrijven is zo gepiept. De kosten bedragen 2,50 euro. Kinderen die onder de Meedoenregeling van de gemeente Hollands Kroon vallen, kunnen gratis meedoen en melden zich aan via een mail naar mverblaauw@teamsportservice.nl. Meer weten? Neem contact op met Lianne Steeman: lsteeman@teamsportservice.nl. Team Sportservice volgt de richtlijnen van het RIVM waar het gaat om corona.

Laat meer zien
Back to top button