Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Smalle selectie kost DWOW punten

WIERINGERWERF – In de eerste helft zag de neutrale toeschouwer een aardige pot voetbal waarbij DWOW een licht overwicht had. Door een overtreding in het strafschopgebied op Martijn van Oers volgde een terechte penalty die hij zelf ook benutte (zie filmpjes). In de tweede helft kwam DWOW op 2-0 door Sylvan Schipper. Op zich was er op dat moment voor de Wieringerwervers weinig aan de hand. Wat wel zorgen baarde was dat de éne na de andere speler geblesseerd uitviel. In de blessuretijd waren de wissels op en werd het restant van de wedstrijd noodgedwongen met 10 man uitgespeeld. Winkel kreeg in de 90e minuut een penalty die werd benut en in de allerlaatste minuut viel zelfs de gelijkmaker, 2-2. Een mooie opsteker voor Winkel, een domper voor DWOW.

De DWOW-dames wonnen met 0-4 van laagvlieger Limmen