Lokaal nieuwsNieuws

Slootdorpers doen mee aan de Carbage run in Noorwegen

SLOOTDORP – Het is bijna een jaar geleden dat Dennis Hooijer en Michel van der Blonk voor de eerste keer meededen aan wintereditie de Carbage Run. En dat smaakte duidelijk naar meer. De afgelopen weken werd de Subaru onder het stof vandaan gehaald en technisch nagelopen. En vanmorgen vertrokken de mannen voor een nieuw avontuur in Noorwegen en Zweden deze keer.

De regels om mee te doen aan de Carbage run zijn in principe simpel. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 2000. Uiteraard moet de auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Bij de Winter editie zijn er nog aantal extra eisen aan de auto’s, zoals winterbanden en extra ruitensproeiervloeistof aan boord. Ook zijn dekens en sneeuwkettingen verplicht. Als je dat allemaal geregeld hebt ben je van harte welkom aan de start.

De mannen hebben de Subaru weer tip top voor elkaar. De boodschappen voor de eerste dagen zijn aan boord (waarschijnlijk zijn die tussen de reserve onderdelen voor de auto opgeborgen). En de mannen hebben er weer verschrikkelijk veel zin in. Net als de vorige editie zullen de thuisblijvers weer mee kunnen genieten van de verslagen, foto’s en filmpjes die dagelijks op de Meerpeen zullen verschijnen. Dennis en Michel succes!

“Op weg naar de boot van Travemunde naar Malmö”
Laat meer zien
Back to top button