Lokaal nieuwsNieuws

Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Sportservice Schagen dit jaar op dinsdag 26 november in Wieringerwerf een Sinterklaasinstuif.  Kinderen tot 10 jaar krijgen een fantastische middag en kunnen zich helemaal uitleven. Er komen ook Pieten langs om mee te doen en pepernoten uit te delen!

Alle kinderen kunnen oefenen met hun Pietenvaardigheden! Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. Er is een uitdagend pietenparcours en er staat een stormbaan! De pieten kijken of er goede hulppieten zijn en belonen je met wat lekkers!

Het is leuk als je verkleed komt, maar een kraag of cape om de nek is niet veilig. Zaalschoenen zijn verplicht. De Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf is op dinsdag 26 november van 14:30-16:00 uur in de Zuiderzeehal. Adres: Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf.

De entree is € 2,00 voor kinderen. Volwassenen zijn gratis. Je hoeft je niet aan te melden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice Schagen: Manon Verblaauw over de Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf. Telefoonnummer 0224- 214774 of via de e-mail mverblaauw@teamsportservice.nl

Laat meer zien
Back to top button