BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Second Chance-Outlet mooie aanwinst Middenmeer

MIDDENMEER – Sinds september 2021 is Second Chance-Outlet gevestigd aan de Nijverheidsweg 2 in Middenmeer. Deze verrassende woonwinkel biedt een fraai assortiment houten kasten, tafels en dressoirs. De meeste van deze meubels worden gerestyled en krijgen een totale make-over. De eigenaren Harry en Marjan Boekholt voelen zich helemaal in hun element in de polder. Marjan vertelt: “De inwoners van de Wieringermeer zijn echt heel vriendelijk en “gunnen” je het als je met iets nieuws begint. We werden persoonlijk welkom geheten door een afvaardiging van Ondernemend Middenmeer, erg leuk. We komen oorspronkelijk uit Rotterdam maar wonen alweer jaren in Hoorn. Tot 2012 zaten we “in de mode” met diverse winkels, o.a. in Alkmaar. We hadden al langere tijd plannen om ons bezig te gaan houden met wonen en alles wat daar bij hoort. We konden deze locatie huren en hebben vanaf het begin al veel aanloop gehad. Ook biedt Second Chance een breed assortiment aan woonaccessoires die wij van diverse partijen nieuw aankopen. Onze collectie lampen bijvoorbeeld, is in diverse stijlen voorradig is zeker de moeite waard”.

“Het aanbod in de winkel is iedere keer weer verschillend zijn maar in de basis blijven we altijd houten kasten restylen. Ook bieden wij de mogelijkheid meubels in een kleur naar de wens van de klant te spuiten. Wij hebben keuze uit +/- 100 kleuren! Wij onderscheiden ons van kringloopwinkels omdat wij ook nieuwe goederen verkopen. Daarnaast zijn wij actief op Facebook en is een bezoek aan onze website een aanrader” zo melden Harry en Marjan tot besluit.

Second Chance-Outlet is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en is gevestigd aan de Nijverheidsweg 2 te Middenmeer. Tel: 0227-785541 / 06 19344851of neem een kijkje op de website.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button