Lokaal nieuwsNieuws

Schommel voor speeltuin De Elzenhof een stap dichterbij

MIDDENMEER – In het Meerpeen Magazine schreven we over de wens van Sharon en Grietje om in de speeltuin in De Elzenhof een schommel te realiseren. Sinds het verschijnen van het magazine is er alweer de nodige progressie gemaakt. Vorige week zondag werd in de Elzenhof een rondje langs de deuren gedaan om statiegeld op te halen. Het resultaat een klinkende € 156,10 aan statiegeld en ook nog € 70,00 aan donaties die tijdens de ronde werden gedaan. Dus weer € 226,10 extra in de pot.

Daarnaast ontving het initiatief deze week een bijdrage van de Hollands Kroonse Uitdaging van € 825,00. En daarmee kruipen de initiatiefnemers steeds dichter naar het einddoel van € 3000,00. Inmiddels staat de teller op € 2073,00. Dus twee derde van het benodigde bedrag is binnen.

De komende tijd worden er nog diverse acties gehouden. Zo komen de toekomstige gebruikers van de schommel binnenkort met zelfgebakken koekjes langs de deur in de hoop om dan een nieuwe impuls te geven. En natuurlijk kan er nog steeds gedoneerd worden via gofundme.com/f/nieuwe-schommel-elzenhof.

De succesvolle statiegeldactie

 

Laat meer zien
Back to top button