Lokaal nieuwsNieuws

Samen High Tea’en tijdens de week van de Ontmoeting

HOLLANDS KROON – De Week tegen de Eenzaamheid heet in Hollands Kroon De week van de Ontmoeting. Elk jaar is er een landelijke Week tegen de Eenzaamheid.

De bedoeling is om tijdens deze week elkaar te ontmoeten, te zien en te spreken. In Hollands Kroon wordt er bij de diverse Doet & Ontmoet groepen in de dorpen een heerlijke high tea verzorgd. Ook is er een High Tea bij het RSG Wiringherlant dat verzorgd door de leerlingen.

Tijdens de high tea wordt er gepraat over het thema eenzaamheid en wat we er samen en met elkaar tegen kunnen doen. Maar vooral ook om gezellig te kletsen en anderen te ontmoeten. De landelijke organisatie Eentegeneenzaamheid heeft leuke materialen beschikbaar gesteld: zoals placemats waarop allerlei vragen staan om aan elkaar te stellen. Maar ook contactkaartjes, waar men gegevens met elkaar kunnen uitwisselen zodat zij later nog eens kunnen afspreken.

Wil je graag mee High Tea’en?
Dat kan op dinsdag 4 oktober 2022 vanaf 10:30 uur in RSG Wiringherlant aan de Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf. Aanmelden is verplicht wegens de beperkte ruimte. Je kunt je bij Humanitas aanmelden via:
Vhb.kopnh@humanitas.nl of via 0223-617422.

Ook dit jaar hebben LSBO-HK (voor ouderen, LINK (voor jongeren), Humanitas en Wonen Plus Welzijn de handen in elkaar geslagen voor dit initiatief. De Hollands Kroonse Uitdaging heeft hiervoor gelden hiervoor beschikbaar gesteld.

Laat meer zien
Back to top button