Lokaal nieuwsNieuws

Reserveren voor zwemmen in coronatijd bij Zwembad de Terp

WIERINGERWERF – Vanaf maandag 18 mei gaat zwembad de Terp weer beperkt open. In verband met de veiligheid is het noodzakelijk om vooraf te reserveren voor aquasporten en banen zwemmen. Leszwemmers worden apart geïnformeerd door het zwembad. In het Protocol Verantwoord Zwemmen is te lezen is er een maximaal aantal personen in het zwembad toegestaan. Daarom is reserveren vooraf noodzakelijk.

De actuele openingstijden en mogelijkheden zijn terug te vinden op de website van zwembad de Terp. Daar is ook op te zien bij welke activiteiten er nog ruimte is. Reserveren kan uitsluitend via reserveren@zwembaddeterp.nl. De reservering wordt vervolgens in behandeling genomen en je ontvangt per e-mail een antwoord. Om de veiligheid te waarborgen, kunnen betalingen uitsluitend via de online ticketshop.

Dit betekent dus geen contante- en of pinbetalingen aan de kassa. In verband met hygiëne maatregelen kan je  voorlopig ook geen gebruik maken van de meerbadenkaart. Deze behoudt zijn waarde voor gebruik op een later tijdstip. Voor komende week kan je nog reserveren tot uiterlijk zaterdag 16 mei 12.00 uur.

Laat meer zien
Back to top button