BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Quest Innovations naar nieuwe locatie Robbenplaat

WIERINGERWERF– Donderdag 22 april werd een feestelijke dag voor Quest Innovations en voor Hollands Kroon. De gemeente heeft grond aan het Westrak van Robbenplaat in Wieringerwerf verkocht aan technologieonderneming Quest Innovations. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische camera’s en zit nu nog in een pand aan de Industrieweg in Middenmeer. Het bedrijf groeit echter uit zijn jasje en heeft een nieuw hoofdkantoor nodig. Richard Meester: “we gaan met ons bedrijf van 1.000 naar 6.000 vierkante meter. Met deze stap kunnen we de komende 10 jaar innovatief weer vooruit. Volgens de planning zal het nieuwe pand in maart/april 2022 in gebruik genomen kunnen worden. We kunnen dan veel goed geschoold personeel gebruiken. Op dit moment alleen al hebben we een 10-tal vacatures beschikbaar voor HTS/HEAO-ers en Engineers”.

Naast de familie Meester waren aanwezig: Wethouder Theo Meskers, Rens Kramer (Accountmanager Vastgoed gemeente Hollands Kroon) en Jack Kranenburg (Agriport) om dit heuglijke feit mee te vieren.

‘Drie generaties Meester’ – Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
‘Wethouder Theo Meskers proost op de rooskleurige toekomst van Quest Innovations en Industrieterrein Robbenplaat’ – Foto: De Meerpeen/Ton van Oers
Laat meer zien
Back to top button