Lokaal nieuwsNieuws

Project Hofjes Wonen Hollands Kroon valt in de prijzen

WIERINGERWERF – Veel mensen hebben op het Hofjes Wonen Hollands Kroon gestemd en nog meer mensen hebben zich reeds aangemeld via de website van Knarrenhof.nl. Dit zegt veel over de behoefte bij senioren aan eigentijds wonen waarbij omkijken naar elkaar wanneer nodig centraal staat. Natuurlijk met de nodige privacy in duurzame en levensloopbestendige woningen. ‘Een hofje van vroeger met het gemak van heden’.

‘Naar aanleiding van een oproep van het Participatie Platform van Hollands Kroon waar gestemd kon worden door inwoners van de gemeente op hun favoriete vernieuwende project wordt kans gemaakt op een geldbedrag. Vier projecten met de meeste stemmen worden daaruit gekozen. Vereniging Hofjes Wonen Hollands Kroon is in de prijzen gevallen. Geweldig! Een mooie start voor de kersverse vereniging.’ zegt voorzitter Edgar Nooter.

‘Penningmeester Luuk Stuveling neemt de cheque van € 3750,00 in ontvangst van wethouder Mary van Gent. Voorzitter Edgar Nooter nam de bloemen in ontvangst’

Wethouder Mary van Gent heeft de prijs persoonlijk overhandigd aan de penningmeester van de vereniging. Maar er is nog meer goed nieuws. Onlangs heeft het bestuur van de vereniging (voorheen Trekkersgroep) ook een subsidie vanuit de Provincie Noord-Holland toegezegd gekregen om een haalbaarheidsonderzoek te kunnen doen.

‘We zijn dus weer een stapje verder. Er moet nog veel gebeuren in formeel opzicht maar de toekomst om een hofje met rond de 24 woningen te realiseren ziet er rooskleurig uit. De gemeente is enthousiast, Stichting Knarrenhof blijft ons ondersteunen en het bestuur kijkt uit naar de volgende stap. Iedereen die ingeschreven staat via www.knarrenhof.nl onder Hollands Kroon krijgt binnenkort een mail met nieuwe informatie. Het bestuur van de Vereniging Hofjes Wonen Hollands Kroon wenst u allen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2020. Wij houden u op de hoogte via de nieuwsbrieven op de site van Knarrenhof onder Hollands Kroon en via www.demeerpeen.nl’, besluit de voorzitter.

Laat meer zien
Back to top button