Er op uitLokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Programma Oranjevereniging Middenmeer afwisselend en goed gevuld

MIDDENMEEROranjevereniging Middenmeer heeft ook dit jaar weer een mooi en afwisselend programma tijdens Koningsnacht en – dag in de tent en op het veld aan de Brugstraat in Middenmeer.

Zo organiseren wij dit jaar een straten versierwedstrijd met als thema ‘Willem Alexander 50’. Wij hopen hiermee dat de bewoners van Middenmeer op een ludieke manier hun straten mooi op de kaart zetten. En dat het buren samenbrengt. Een professionele jury zal de straten beoordelen en de bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden op Koningsdag in de tent.

Verder kan iedereen met een beetje talent meedoen aan ‘Middenmeer tot talent’. Altijd al op het podium willen staan met je favoriete act? Beoordeeld door een professionele jury bestaande uit Martin Morrero, Toni Macaroni zou jij misschien wel eens door kunnen breken!!

Heel Middenmeer bakt is ook terug, na een succesvol jaar in 2016. Het werd de jury, bestaande uit de beste banketbakkers en fijnproevers, vorig jaar al erg moeilijk gemaakt dus dit jaar zal daar wellicht een schepje bovenop komen… Kindertheater Tetter en clown Sammy komen langs om de kinderen weer te vermaken en de Wieringse band ‘The Rootz’ vermaken alle oranjegasten als de kinderen in bed liggen!

Kortom; genoeg te zien, te proeven en te beleven tijdens Koningsnacht en dag. Iedereen is welkom (gratis entree) in en rondom de tent aan de Brugstraat in Middenmeer. Kijk hier voor alle activiteiten en tijden. Dit programmaboekje is ook huis-aan-huis bezorgt bij alle inwoners van Middenmeer. Wij hopen natuurlijk op een hoge opkomst en voornamelijk op veel gezelligheid met elkaar!

Laat meer zien
Back to top button