HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Prachtige wedstrijden voor de toeschouwers bij Handbalvereniging DWOW

WIERINGERWERF – De E1 dames hebben tegen JHC E2 een mooie wedstrijd gespeeld. Eerste deel van de eerste helft werden ze een beetje overbluft door een hele grote aanvaller van de tegenpartij. Na wat tips vanaf de de bank hebben ze heel sterk verdedigd en hebben ze de boel aardig weten af te remmen. Deze meiden komen er wel met hun mega doorzettingsvermogen. Helaas werd hun mooie spel niet beloont, een eindstand van 12-3.

Hierna mocht de D1 van DWOW het opnemen tegen de D2 van JHC. Een gelijk opgaande eerste helft eindigde met een 4-4 ruststand. Waar het voorgaande week elke keer net mis ging, wisten de dames nu wel beter het doel te vinden. Ook verdedigend stond het goed en dat resulteerde in een langverwachte en terechte overwinning. eindstand 6-9.
De C’s van DWOW moesten hierna tegen JHC, aangezien DWOW wat speelsters en een keeper miste hadden waren er wat invallers opgeroepen, dus was het even aanpassen. Dit was ook te zien in het spel, wat ook positief is aangezien dit aangeeft dat ze echt een team aan het vormen zijn. De verdediging was als altijd goed. Eén speelster van JHC speelde erg sterk en was niet te stoppen, als ze eenmaal had bedacht dat ze er langs wilde kwam ze er ook langs. In de aanval is er nog veel winst te behalen, ze kunnen meer dan ze laten zien. De schoten op doel worden gerichter in de hoeken in plaats van op de keeper. JHC was zaterdag net even een maatje te groot, de eindstand was 21-14. Maar net als altijd hebben de meiden keihard gewerkt.
DWOW DB1 mocht zondag in de Goorn spelen tegen St George DB1. In de rust was er een achterstand voor DWOW van 18-2, de harde ballen en het snelle tempo van St. George kreeg men niet onder controle. Maar in de tweede helft kwamen we al snel terug op 24-6 wat weer hoop gaf. De eindstand was 34-7. DWOW heeft als een echt team gespeeld wat een bijzonder trotse coach opleverde. Het was weer een leerzaam weekend voor DWOW.

Laat meer zien
Back to top button