HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Prachtig weer voor de laatste buitenwedstrijden van de handballers van DWOW

WIERINGERWERF – De meiden van de F2  hadden weer een mooi toernooi in Noord Scharwoude achter de rug. De dames beginnen het spelletje steeds meer te begrijpen. Veel mooie acties en worpen op het doel. Helaas ook een voltreffer op het gezicht van de keeper van de tegenpartij. De krachten van DWOW waren letterlijk en figuurlijk aanwezig.

De F1 speelde een toernooi thuis op ons eigen handbalveld. Ze speelden drie leuke sportieve wedstrijden. Er waren ook twee nieuwe teamgenoten die voor het eerst meespeelden. Het team heeft elkaar goed geholpen. Natuurlijk moest ook de yell geoefend worden in de kleedkamer, zodat iedereen ook wist hoe die gaat. Al met al een leuke groep met elkaar.

De wedstrijd van de C1 tegen SEW werd een zware wedstrijd. In de eerste helft moesten het team de draai nog vinden. Ze gingen de rust in met 7-3. De tweede helft kwamen ze sterk uit de kleedkamer. De verdediging stond als een huis. En als ze er wel doorheen kwamen stond Björn de keeper er, die een geweldige wedstrijd keepte.  De tegendoelpunten kwamen vooral door balverlies. De C1 kwam goed op stoom en de ballen gingen er bij de tegenpartij goed in. Er werd door iedereen keihard gewerkt en goed samengespeeld.  Alhoewel de C1 een geweldige wedstrijd speelde werd er toch verloren met 17-9.

De D1 stond machteloos na een 10-0 ruststand tegen Hollandia T D1. Toch wisten de dames de rug te rechten en de tweede helft met 4-3 te winnen. Hierdoor werd de eindstand 13-4.