BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Pleinfeest bij Bouda’s Boutique

MIDDENMEER – Zaterdag 24 Juni vindt alweer voor de derde keer het Pleinfestijn plaats, met kortingen t/m 50 %. Locatie? Achter de winkel van Bouda’s Boutique van 10.00 tot 17.00 uur. Met om 14.00 uur de Modeshow, de dames showen dan 2 keer achter elkaar! Tevens zijn er diverse kraampjes aanwezig. Lever de ingevulde bon uit de Meerpeen in en maak kans op mooie prijzen!

Bij Bouda’s Boutique vind je veelzijdige nieuwe mode, van jong tot oud en stoer tot chique. In de maten 34 t/m 56. Op de benedenverdieping t/m maat 42 en op de 1ste verdieping voor een maatje meer!  Ook in natuurlijke, comfortabele stoffen, zoals eco-katoen, travelstof en batik. Bekende merken uit de Boutique zijn: CdlC, Ivy Beau, ES&SY, Angelle Milan, Blue Seven, Tombique, Prisa, Normal Crazy ,Ophilia, Norfy, Karostar, Jewelly en Brams Paris.

Op zoek naar hippe tassen, telefoon/portemonnee tasjes in leer en kunststof? Of naar trendy modeaccessoires, zoals hoeden, petten, sieraden en slippers? Bij Bouda’s Boutique ben je aan het juiste adres. Er kan ook op afspraak worden gewinkeld. In de avond, alleen, of met een groepje. Heerlijk ontspannen, gratis parkeren, toilet aanwezig! Laat je inspireren op facebook en Instagram pagina van Bouda’s Boutique. Torenstraat 2B Middenmeer,  06 13166346. Tot ziens!

Laat meer zien
Back to top button