Lokaal nieuwsNieuws

Paul Kreuk onderscheiden met Meerpeen Insigne

MIDDENMEER – Paul Kreuk is weer thuis na zijn 21-daagse wandelmars  van Normandië naar Roosendaal. Een tocht van 1.000 kilometer die hij met  25 andere oud-commando’s met goed gevolg voltooide. Met deze tocht, die gelijk was aan die van de Canadezen die in de Tweede Wereldoorlog  Nederland bevrijdden, werd er ook geld opgehaald voor het goede doel. Het Prinses Beatrix Spierfonds kan een flinke check tegemoet zien. Dit, omdat wandelen niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is.

Paul werd door een vertegenwoordiger van de lokale nieuwsvoorziener De Meerpeen in het zonnetje gezet. Zo werd hij gedecoreerd met het Meerpeen Draaginsigne. Qua belangrijkheid houdt deze onderscheiding het midden van “Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw” en “Officier in de Orde van Oranje-Nassau” zo is uit betrouwbare bron vernomen.

Paul kwam vanmiddag thuis en werd herenigd met zijn vrouw en kinderen. Vrienden en familie hadden ook het één en ander klaargezet zodat er een klein feestje kon worden gehouden. Een biertje gaat er natuurlijk wel in op zo’n dag. Paul: “gedurende de wandeltocht deden we ook wel af en toe een borrel, maar je wist dat er de volgende dag  weer een flinke wandeltocht wachtte dus alleen met mate natuurlijk”.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button