Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Patrick de Vries nieuwe hoofdtrainer Flevo seizoen 2022-2023

MIDDENMEER –  Na het al aangekondigde vertrek van de huidige trainer van Flevo 1, Mario van der Hert, aan het einde van dit seizoen, is er woensdagavond witte rook gekomen uit de schoorsteen van de Flevo-kantine. Het bestuur presenteerde voor het komende seizoen naar volle tevredenheid Patrick de Vries, momenteel trainer van Strandvogels 1 uit Onderdijk. Mario van der Hert vervolgt zijn carrière van de zomer bij HCSC uit Den Helder.

Flevo heeft met Patrick een enthousiaste en gedreven trainer in huis gehaald. De Middenmeerders kennen een formidabele seizoenstart en hebben met goed voetbal de eerste periode al binnen. Aanvoerder Sidney Schaafstra is ook enthousiast: “Volgende week mogen we gelukkig weer voetballen.  Doelstelling: ‘Kampioen worden en met Patrick de 3de klasse in’”.

Strandvogels staat momenteel op een 3de plek in de 4de klasse C.  Voor de 49-jarige inwoner van Enkhuizen is het zijn tweede klus als hoofdtrainer. Voordat hij bij Strandvogels tekende was hij trainer/coach van West Frisia 2 en had hij dezelfde functie bij KGB JO19 en West Frisia JO19.

Het bestuur van Flevo laat weten blij te zijn met de komst van de Vries: ‘Uit de lijst met namen werd hij direct uitgelicht, omdat hij als jonge, enthousiaste en ambitieuze trainer past in het profiel van Flevo. Zowel de technische commissie als de spelers van de vierdeklasser raakten onder de indruk toen Patrick zich presenteerde” aldus het gezamenlijk oordeel.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button