Lokaal nieuwsNieuws

Opnieuw geslaagd Midzomerfeest Slootdorp

SLOOTDORP – Na vijf dagen feest in Slootdorp kan de balans opgemaakt worden. En het gevoel is louter positief. Op een vechtpartij na op zaterdagavond is alles vlekkeloos verlopen. Blije gezichten en veel gezelligheid kenmerkten de 29ste editie van het Midzomerfeest. Het vormde een mooie opmaat naar het 30 jarig jubileum van volgend jaar.

Voorzitter Kevin Rens blikte zondagmiddag tevreden terug. ‘Het is jammer van de vechtpartij van zaterdagavond, maar daar kan je als organisatie weinig aan doen. De bewaking greep snel in en de politie heeft het verder afgehandeld. Tegen de daders is aangifte gedaan door de bewaking. Maar verder was het vijf dagen lang groot feest. We hebben geen wanklank gehoord’ aldus de zichtbaar tevreden voorzitter.

Dit jaar kende het Midzomerfeest ook een primeur. Als eerste dorpsfeest in Hollands Kroon beschikte het Midzomerfeest over een invaliden toilet. En dat voorzag in een behoefte. Het geeft eens te meer aan dat het Midzomerfeestcomité oog heeft voor de kleine zaken.

Laat meer zien
Back to top button