BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Opening nieuwe onderkomen Quest Innovations op Robbenplaat

WIERINGERWERF – Op 22 april 2022 werd symbolisch de eerste paal geslagen voor het nieuwe onderkomen van Quest Innovations op industrieterrein Robbenplaat in Wieringerwerf. Quest Innovations is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische camera’s en groeide op hun oude locatie aan de Industrieweg in Middenmeer uit hun voegen. Inmiddels telt het bedrijf tussen de 40 en 50 vaste medewerkers en is het sinds februari 2021 overgegaan in Japanse handen door de overname van het bedrijf door Olympus.

Het nieuwe hoofdkantoor van Quest Innovations telt maar liefst 6000 m2 en is een echte blikvanger bij de rotonde van de Schagerweg en de Westerterpweg. Vandaag werd het kantoor officieel geopend in het bijzijn van Burgemeester Rian van Dam. De burgemeester benadrukte hoe trots de gemeente erop is dat innovatieve innovatieve bedrijven als Quest innovations zich blijvend vestigen in Hollands Kroon. Ook refereerde directeur Richard Meester nog even aan de periode dat hij bijna 25 jaar geleden met zijn bedrijf is begonnen vanuit de garage van zijn ouders. En het trotse gevoel dat zijn bedrijf, mede door de overname door Olympus, een nog belangrijkere rol kan vervullen in de medische wereld.

Het doorknippen van het lint met de grote schaar vergde nog enig doorzettingsvermogen. Maar uiteindelijk werd de weg vrijgemaakt voor een rondleiding door het nieuwe onderkomen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button