ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Open podium concert

WIERINGERWERF – De Stichting Muziekvrienden Samenstroom zet de deuren open voor nog onbekend  talent uit de regio. Diverse mensen / groepen hebben zich aangemeld voor het Open Podium. Hoe dat gaat klinken kunnen we op 30 juni ervaren.

Het wordt een heel afwisselend programma. Allerlei muziekstijlen passeren de revue. Een concert waar voor iedereen wel wat leuks bij zit. Een musicalkoor uit Heerhugowaard, Ierse muziek met Katarina’s band Boudicca’s Voice, Wilma Kok met songs van Abba. Ook de klassieke muziek is goed vertegenwoordigd met pianist Marius van der Kuijl, organist Edwin Hinfelaar en zangeres Arienne Brinkman. Het wordt een gevarieerde, en vooral gezellige, middag. Want de concerten van de Muziekvrienden staan garant voor een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Toegang is 10 euro. Jongeren van 6 tot 18 jaar betalen 5 euro. In de pauze staat een hapje en drankje klaar. Als het mooi weer is in de tuin van de kerk. Terpstraat 40, Wieringerwerf. Kaarten via muziekvrienden-samenstroom.weticket.com of aan de zaal.

Laat meer zien
Back to top button