Lokaal nieuwsNieuwsSportTennisVerenigingsnieuws

Open dag TC Middenmeer

MIDDENMEER – Tennis Club Middenmeer is volop in beweging! Na een verblijf van 1,5 jaar in het tv programma Utopia is trainster Rowena Baierl weer terug op haar oude stek. Samen met Yorick Voormans verzorgt zij namens Baars tennisschool dit seizoen de tennislessen.

In de afgelopen weken heeft de basisschooljeugd van Middenmeer ipv hun gymles kennis gemaakt met tennis. De club komt met een mooi aanbod voor de kinderen die enthousiast geworden zijn: 4 tennislessen voor €15,00. Opgeven kan tot uiterlijk 13 mei via de site: www.tcmiddenmeer.nl.

Binnenkort valt in heel Middenmeer de flyer van de OPEN DAG en het Stratentennis op de deurmat. Tijdens de open dag op zaterdagmiddag 13 mei a.s. zijn er voor jong & oud leuke activiteiten te doen zoals gratis tennisles, demo partijen jeugd /senioren / rolstoeltennis, springkussen, ballenkanon en een aantrekkelijk aanbod voor een lidmaatschap. Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een lootje en maakt daarmee kans op een gratis tennisles en vele andere leuke prijzen.

De open dag is een mooie gelegenheid voor de inwoners van Middenmeer om alvast warm te draaien voor het stratentennistoernooi welke eind mei plaats zal vinden. Welke straat of weg gaat er dit jaar met de titel vandoor????
Laat meer zien
Back to top button