Lokaal nieuwsNieuws

Open dag nieuwbouwplan De Oude Beurs in Middenmeer

MIDDENMEER – “Op zaterdag 8 juli a.s. organiseren we een Open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan De Oude Beurs in Middenmeer. Tussen 11:00 en 15:00 uur bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven op de locatie en om u uitgebreid te laten informeren over het plan. Ons team staat voor u klaar. Graag tot zaterdag 8 juli!

Aan de rand van Middenmeer, op een prachtig centraal gelegen plek tegenover de haven, worden 34 duurzame appartementen gerealiseerd. Het project is ruim opgezet met ruimte voor groen wat het geheel een open karakter geeft.

Het project: 
Er zijn 4 woonblokken met verschillende woningtypen en indelingen. De 4 gebouwen staan los van elkaar, maar vormen door de op elkaar afgestemde architectuur toch samen één geheel. Er is voor ieder wat wils! Kiest u voor een riant hoekappartement met prachtig uitzicht op de haven of liever een appartement op de begane grond met tuin? De woningen worden gasloos en energiezuinig gebouwd.

Duurzaamheid: 
Bij de ontwikkeling van De Oude Beurs is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Het project wordt uiteraard conform de laatste bouwnormen uitgevoerd.
De appartementen voldoen ruim aan de gestelde Energie Prestatie Norm (BENG). Door het toepassen van een optimale mix van gevel- , vloer- en dakisolatie en door gebruik te maken van een beglazing met een hoog rendement, een goede naad- en kierdichting, gecombineerd met warmte opwekking m.b.v. een warmtepomp, wordt deze prestatie gerealiseerd.

Het unieke van blok A in dit plan is dat elk appartement zijn eigen warmtebron krijgt. Deze is volledig eigendom van de koper. U zit dus niet vast een contract of een dure leaseconstructie.

De appartementen worden dus niet op gas aangesloten. In plaats van gas worden de woningen verwarmd door middel van een gesloten aardwarmtesysteem (blok A) en individuele warmtepompen (blok B, C en D). Het mooie van dit systeem is dat het ook een aantal graden kan koelen in de zomermaanden.  Kijk op www.deoudebeurs.nl. Nieuwsgierig geworden? Dan zien wij u graag zaterdag 8 juli!” zegt makelaar Anna de Graaff.

Laat meer zien
Back to top button